Casa bunicilor am transformat-o intr-o afacere de viitor

Acum doi ani de zile am zis sa incerc ceva care sa imi aduca o suma de bani lunara pe termen lung. Mi-am facut multe planuri, am calculat diferite oportunitati de afaceri, am discutat cu un prieten care se ocupa cu fonduri europene si nu am ajuns la un punct comun. Au trecut cateva luni si mi-a venit o idee frumoasa care azi imi aduce un venit decent lunar, dar si alte beneficii.

M-am nascut in inima maramuresului si cu traditia in inima. Bunicii mei mi-au lasat casa lor si pentru multi ani a stat neatinsa, pana am zis sa investesc banii castigati in strainatate in ea. Si asta am facut. Am regandit casa intr-un mod mai modern, dar pastrand foarte mult forma initiala. Are un dormitor, o bucatarie, un living si o baie. O casa micuta, dar cu tot ceea ce ai nevoie. Dormitorul avea un geam mic din lemn, acum are un geam mare care iti ofera o minunata priveliste.

Am un mare avantaj cu casa deoarece am un teren mare, am multi pomi fructiferi, zmeuri si muri. Stiu ce inseamna sa ai conexiune la internet si am investit si in asta, am conexiune foarte rapida prin fibra optica si wi-fi in casa si exterior. Acum ca vine vremea calda vreau sa montez un hamac sau ceva mai mult, un spatiu de recreere.

Vreau sa fac foarte mult dar nu am timpul necesar acum. Este doar o mica afacere pe care o am pe langa locul meu de munca. Ma ocup foarte mult, acum lucrez la site-ul de prezentare si cateva materiale informative. Am de gand sa mai cumpar o casa dintr-un alt sat unde traditiile sunt pastrate foarte bine si stiu ca exista o cerere mare de cazare, iar actualele gazde nu ofera ceea ce are nevoie un turist. Degeaba vine sa vada ceva traditional daca tu nu ii oferi ceva modern in schimb. Am de gand sa fac mai mult, cat mai repede. Dar pentru asta am nevoie de bani, iar banii se castiga muncind.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *