Celebrul DJ suedez Avicii a murit! Romanii fac vloguri despre asta…

Sunt o persoana foarte informata cand vine vorba de muzica preferata. Am aflat de moartea DJ-ului Avicii inainte sa apara stirile in Romania. Am o senzatie ca in playlist-ul meu de zi cu zi nu vor mai fi in urmatorii ani melodii realizate de Avicii si asta e o problema serioasa pentru mine, m-am indragostit de stilul lui.

Imediat dupa moarte toate site-urile de stiri au dat stirea mai departe, a murit celebrul DJ Avicii la numai 28 de ani si continutul la fel, a murit in locul x si familia nu vrea sa ofere mai multe informatii. Toate stirile sunt la fel la astfel de evenimente tragice si nu prea ai ce sa oferi in plus fata de alte site-uri de stiri.

Dupa toata treaba asta am descoperit cat de cunoscatori sunt vloggeri romani. Am gasit o multime de videoclip-uri facute de vloggeri romani despre moartea lui Avicii. Fiecare este expert, fiecare il cunostea si toti spuneai aceleasi chestii, nimic important. Nu stiu de ce ai face un vlog despre asta, este o prostie mare.

Pana la urma este un subiect de actualitate si merita sa facem un ban cinstit. Pana la urma, vizualizarile cred repede cand e vorba de o celebritate, cunoscuta in toata lumea. Nu il ascultam? Nu are importanta, ascult dupa ce o murit. Asa se intampla mereu. Abia dupa moartea cuiva il apreciem la adevarata valoare.

Sunt suparat de acest eveniment, dar gandesc mai presus de asta. Asta este viata, suntem limitati si nu putem decat sa ne bucuram de fiecare moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *