De ce mi-am (re)făcut blogul?

Acum mai bine de doi ani domeniul liviu.info îmi găzduia cu succes primul meu blog. Am scris multe articole mai personale din locurile unde am ajuns și pe care le-am recomandat, am avut o secțiune cu poze din călătoriile mele și am scris de multe ori experiențe pe care le recomand sau din contră, pe care nu le recomand. Am scris frecvent, poate nu în fiecare săptămâna, dar au fost perioade când scriam și câte două articole într-o singură zi, dar și perioade când nu publicam nimic.

Acum câteva zile m-am gândit să îmi deschid un mic blog pe o platformă gratuită de blogging, fără să mă complic cu găzduirea web, domeniul, instalarea platformei de blogging și am stat și m-am gândit bine la ceea ce vreau să fac. Primul lucru a fost să văd dacă domeniul liviu.info a fost înregistrat de cineva, e un domeniu super fain și credeam că nu mai este disponibil. Am verificat și surpriză, a fost liber. În secunda doi l-am înregistrat fără să știu dacă vreau să îmi fac cu adevărat un nou blog.

Și acum să răspund la întrebarea aflată în titlu: de ce mi-am (re)făcut blogul?

În ultimul an fost în patru țări din Europa, patru capitale vizitate și cele mai importante obiective turistice vizitate. Am câteva carduri pline cu poze din aceste călătorii pe care le-am făcut. Multe lucruri frumoase, experiențe plăcute sau nu. Vreau să vorbesc despre asta, vreau să recomand locuri, sfaturi, recomandări dar și servicii sau produse în care am încredere și pe care le recomand.

Acum mă gândesc la blog. Ce vreau cu adevărat să apară aici, cum voi organiza categoriile și subiectele următoare. De această dată sper să nu mai abandonez blogul că prima dată, când am rămas fără domeniu și desigur, fără blog, datorită neplății serviciului de găzduire. Am fost plecat într-o călătorie îndepărtată și nu prea am avut acces la internet, dar a meritat.

2 Replies to “De ce mi-am (re)făcut blogul?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *