De ce nu imi plac proiectele pe termen scurt?

In ultimul an mi-am propus sa incerc diferite lururi, asa ca, am cautat diferite locuri de munca pe termen scurt. Am fost pentru cateva saptamani intr-un depozit a unui magazin de piese auto, doua luni am lucrat la o firma de curierat pe partea de preluare comenzi si sortare, am ajutat la renovarea unui magazin de apicultura si am administrat magazinul online, am fost vopsitor pentru cateva saptamani si inca cateva locuri de munca unde m-am implicat foarte mult. Fiecare loc de munca a insemnat o perioada scurta de timp in care mi-am propus sa invat ceva rapid.

Mi-am intrebat prietenii care au diferite afaceri daca ma primesc si asa am reusit sa incerc mai multe lucruri intr-un timp scurt. Mi-au platit exact cat am facut, iar in anumite situatii am refuzat plata pentru ca nu am facut mai nimic bine. Dupa ce am incercat ceea ce mi-am propus am realizat ca, astfel de locuri de munca pe termen scurt iti fac mai mult rau decat bine, cel putin pentru mine.

M-am atasat foarte mult de oamenii din colectivele respective, am facut munca cu drag si am socializat foarte mult. Chiar de cateva zile Ionut, cel care are magazinul de apicultura, a venit la mine sa il ajut cu cateva lucruri pe internet, cum sa-si faca un blog, sa schimbe cateva lucruri la site si alte chestii micute. L-am ajutat cu cel mai mare drag si ii sunt recunoscator ca mi-a oferit sansa sa il ajut si sa ma invete cateva chestii care imi prind bine mereu, indiferent ca sunt sau nu apicultor.

Ce imi propun sa fac? Nu mai ma implic in astel de initiative personale de scurta durata. Acum am de gand sa fac un curs de electrician care tine 6 luni, pe urma vreau sa invat ceva tamplarie si incet, incet, imi voi gasi ceea ce vreau sa fac mai departe. Apropo de cursuri, tocmai am terminat cursurile gratuite de la Google, cursurile numite Atelierul Digital. Mi-am primit diploma si urmeaza sa fac cursurile mai grele, dar incet, incet, voi face tot ceea ce mi-am propus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *