Februarie cu multa zapada si -10 grade

Am plecat din Romania acum patru ani pentru mai multe motive, unul dintre ele este frigul si zapada. Am ajuns intr-un colt de rai, in acesti patru ani de zile nu am vazut un fulg de nea sau temperatura asa scazuta. De doua zile totul este dezastru, zapada de cativa centrimetri si un frig greu de suportat.

Urmatoarele zile nu voi merge la munca din doua cauze: autobuzele si trenurile nu circula in directia in care lucrez eu, iar autostrada si cateva drumuri au fost inchise sau sunt restrictii. Cum nu am masina nu am cum sa ajung la munca, in plus, pentru orice furtuna, vreme rea sau orice altceva care nu iti face bine, noi nu lucram. Codul rosu este inca activ, acest lucru nu suna prea bine.

Luna februarie de obicei este o luna foarte activa, multa munca si ore muncite in plus sau si sambete, in functie de volumul de munca pe care il avem si cate persoane sunt in echipa. Zilele astea cum nu voi merge la munca mi-am facut un plan, cat sa nu ma plictisesc in casa, pentru ca, cam totul este inchis, nu am unde sa merg. Mi-am cumparat doua carti dintr-un magazin si vreau sa le citesc.

Am citit cateva articole despre aceste doua carti inainte sa le cumpar si mi-au placut cele spuse in acele review-uri. Asa cumpar carti mereu, imi place sa citesc ceva despre ele inainte sa le citesc, asa fac si la filme. Daca un trailer imi atrage atentia intr-un mod pozitiv, atunci merg la cinema si ma uit.

Maine este primavara, din ceea ce se spune, cand ma voi trezi dimineata voi vedea afara primavara. Este doar un vis, din pacate, este frig de ingheata si piatra, zapada de doar cativa centrimetri dar nu este placuta. Dar sa nu uit de cel mai neplacut lucru, frigul. Il urasc nespus de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *