Lucrez la un magazin online

Am o pasiune pentru tot ceea ce tine de fotografie si recent mi-a trecut prin cap sa fac ceva in acest sens. Am cateva imagini pe care le-am printat si am facut diferite produse precum tablori, carti postale, magneti si cani. Inca lucrez la partea asta si caut produse frumoase, care pot sa fie facute cadou dar si folosite pentru design-ul interior. Totul vreau sa-l pun sub un brand frumos. Imi voi dedica cateva ore zilnic pentru asta.

Ideea este urmatoarea: incerc sa dezvolt cat mai multe afaceri, vreau sa gresesc cat mai mult si pe urma sa ajung la o concluzie si desigur, cu cunostintele dobandite din esecuri sau nu, voi putea intelege mai bine ceea ce inseamna o afacere. Sunt riscuri, dar si multe oportunitati.

Pana in acest moment am cateva produse de test, sa imi fac eu o parere, inca discut cu diferite firme care imi ofera cele necesare si caut cele mai bune materiale. Magazinul online am inceput sa-l setez si vreau sa fie gata in urmatoarele luni. Am multe de testat, multe poze de facut si descrieri foarte bune, la partea cu continutul text nu ma voi ocupa eu, imi voi lasa iubita sa se descurce, ea stie unde vine punctul si virgula dar si modul ei creativ de scriere face diferenta.  Pana acum totul merge bine.

Toata treaba asta va purta un singur nume. Inca ma gandesc la numele potrivit, am cateva variante dar mai caut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *