Nokia si lansarile de „telefoane vechi”

Nokia a lansat acum ceva vreme un model nou a renumitului Nokia 3310. Am fost incantat sa vad acest telefon si m-am bucurat de el, mai ales ca, Nokia 3310 a fost unul dintre cele mai performante, ieftine, frumoase si la moda in anii respectivi. Acum, Nokia se pare ca lanseaza mai multe telefoane vechi si actualizate la noile trenduri. De cateva zile circula pe internet mai multe imagini cu noul Nokia 8110, telefonul in forma de banana, un alt telefon foarte apreciat.

Nokia pentru mine a fost un mare producator de telefoane si foarte apreciat de miliarde de oameni. Acum insa, Nokia nu stiu unde se pozitioneaza. Am avut multe telefoane Nokia in ultimii ani si am vazut o prostie. Cand Androidul este la putere tu faci telefoane cu Windows. Asta se intampla acum cativa ani, in gama Lumia. Nu am inteles de ce, dar am detinut doua telefoane Lumia, unul sub 200 de euro si altul de top, la acel moment. Dezamagit de ambele, din cauza sistemului de operare.

Prostia asta cu relansari de telefoane nici nu stiu cum sa o descriu. Inteleg, lansezi un telefon care acum multi ani a fost un iPhone X a vremurilor respective, dar sa lansari si alte modele? Imi suna deja a marketing prost facut care poate dauna mult. Oricum Nokia sta prost la toate capitolele cand vine vorba de marketing, produse si viziune. Apropo de pret, 80 de dolari si undeva la 100 de euro prin Romania. Pret mare la inceput, dar dupa ce trec cateva luni pretul va scadea destul de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *