Platesti mai putin pentru bilete la muzee cu ofertele disponibile pe internet

Am fost intr-o mica excursie intr-o alta tara, am zis sa vizitam cele mai mai cunoscute muzee si locuri din tara respectiva si asta am si facut. Am planificat de acasa ce facem, unde mergem si bugetul zilnic. Pe langa asta am ales sa cumparam biletele de intrare de pe internet, aveam o reducere cuprinsa intre 10 si 30% pentru plata online, pentru diferite locatii pe care le-am vizitat.

Nu vin cu impresii despre cele vizitate ci doar cu o mic sfat, daca vreti sa calatoriti intr-o alta tara si sa vizitati anumite lucruri. Treaba e simpla: daca cumparati biletele pe internet platiti mai putin, dar nu mereu. Pentru un muzeu am platit mai mult cu un euro decat pretul la casa, pentru ca, n-am fost atent la cursul valutar si comisionul magazinului de unde am cumparat biletele.

Nu am cautat reduceri pe internet si nici nu mi-a fost capul la asta. Am fost sa vizitam un muzeu de ceara si vanzatorul de acolo a fost roman si mi-a spus ca exista multe oferte pe internet unde pot cumpara bilete mai ieftin decat cele de pe site-ul oficial. Am platit undeva la 27 de euro pentru un adult si un student, reducere pentru prietea mea si pentru mine nu. Asa am aflat ca puteam sa platesc doar 15 euro pentru amandoi, adica un 7.5 euro de persoana, indiferent de categoria aleasa. Si asa a fost. Data viitoare, daca voi mai ajunge acolo, voi cumpara ticketele de pe site-urile de reduceri, pentru ca da, ies in castig.

Si asa a fost si la zoo. Pe site-urile oficiale preturile sunt normale, dar cu o reducere mica. Insa, daca cauti pe site-urile de reduceri poti gasi bilete foarte ieftine. Si sunt multe site-uri unde gasesti reduceri la muzee. Daca ai in planuri o vizita intr-o anumita tara si vrei sa vizitezi ceva, nu uita ca exista site-uri de reduceri de unde poti cumpara bilete. In Romania nu am gasit asa ceva, dar am gasit asftel de site-uri in Franta, Spania, Italia, UK, Irlanda, Germania si Suedia. Merita sa cautati reduceri inainte de a cumpara biletele la un pret normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *