Recomandare importantă: protejează-ți telefonul cu o husă!

Telefoanele evoluează. Apar anual generații de mobile care ne uimesc prin capacitatea lor de a ne face viața mai ușoară. Cu toate acestea, îți mai amintești cum era înainte de generația “smartphone”? Îți amintești de telefoanele clasice? Poate ai avut și tu unul cu clapetă sau unul atât de lung încât încăpea cu greutate în buzunar.

În acele timpuri, era și mai greu să îți cumperi o husă pentru telefon. Te duceai la un magazin de telefoane și testai huse până când aflai modelul potrivit.

De cele mai multe ori, husele de atunci erau asemănătoare unui sac. Atunci când sunai pe cineva sau când erai nevoit să răspunzi unui apel, trebuia să scoți telefonul din husă. Practic, telefonul tău era protejat doar atunci când se afla în buzunar. Așa a crescut numărul telefoanelor sparte și, cel mai des, înlocuite cu alte telefoane.

În prezent, nu mai e nevoie să te deplasezi la magazine pentru husa atât de necesară protecției telefonului de ultimă generație pe care tocmai ți l-ai cumpărat. E mult mai ușor să o comanzi de la un magazin online care a câștigat încrederea clienților datorită calității produselor vândute.

Cu cât e mai răspândit în rândul populației modelul de telefon pe care îl folosești, cu atât mai ușor vei afla huse potrivite. Spre exemplu, afli din doar câteva click-uri huse și sticle de protecție pentru smartphone-urile produse de Samsung și iPhone. În ultimul timp, se bucură de popularitate și modelele produse de Huawei.

Care sunt beneficiile achiziționării unei huse de calitate? Poate că de unele știai deja, însă nu strică niciodată să le mai trecem în revistă:

  • Fără husă, există o posibilitate foarte mare să scapi telefonul din mână. Ultimele generații de smartphone-uri sunt făcute din materiale extrem de alunecoase. Nu puține sunt cazurile în care cei apropiați au recunoscut faptul că telefonul n-ar fi făcut contactul cu suprafețele mai dure dacă ar fi fost protejat de o husă care oferă stabilitate.
  • Aspectul telefonului tău se schimbă radical cu o husă elegantă și inovativă. Ne săturăm repede de modelul din fabrică și vrem să-i dăm telefonului puțină culoare. În plus, cunoaștem cu toții persoane care își “îmbracă” telefonul cu câte o husă în funcție de momentul zilei, de ținută sau de natura unei întâlniri. Dacă în calendarul tău apare o întâlnire business, e recomandat să nu îți personalizezi telefonu cu o husă cu pisici.
  • Husa te scapă de dilema culorii telefonului. Atunci când vrei să îți cumperi un anumit model de smartphone, ți se oferă posibilitatea de a alege dintre mai multe variante de culori. Ei bine, dacă te gândești la faptul că oricum îți vei lua o husă (sau mai multe), poți schimba aspectul telefonul oricând vrei.
  • Husa ideală îți protejează telefonul, în special ecranul și spatele acestuia. Indiferent câtă grijă ai avea de mobilul tău, tot vei trăi cu spaima de a-l scăpa sau de a-i dărui o zgârietură la o simplă așezare pe masa din restaurantul în care te pregătești să iei cina. Dacă alegi husa care își face datoria până la capăt, vei proteja atât spatele telefonului, cât și marginile acestuia.

Sfatul nostru cel mai important? Protejează-ți telefonul cu o husă încă din ziua în care l-ai cumpărat! Dacă alegi să ne urmezi sfatul, recomandarea noastră e magazinul online EXIT.ro: primești transport gratuit la comenzi mai mari de 100 de lei, ofertă diversificată, ai parte de siguranța plății, de asistență în timp real și, dacă ești nemulțumit, de posibilitatea de a returna produsul în termen de 15 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *