Romanii nu isi iubesc tara

Am observat o prostie imensa la acei oameni care se considera romani pana ajung intr-o alta tara. Sunt plecat din Romania de trei ani de zile si nu am vorbe urate despre frumoasa mea tara, Romania. Este o tara minunata, oameni faini, gospodari si toate cele, insa, politica si PSD-ul e alta.

Inteleg ca pleci din tara sa faci cativa bani, sa inveti ceva, sa iti faci un scop in viata, sa ai oportunitati mai multe sau alte motive. Dar sa vorbesti urat despre Romania, despre oameni, despre cat de lenesi suntem si prosti, deja e o alta treaba. Am vazut atatea persoane care scriu tot felul de cuvinte urate despre Romania. Inteleg ca cei de la guvernare fura si distrug tot ceea ce pot, dar nu poti sa spui ca nu ai succes din cauza unora sau ca ti-au furat viitorul tau sau a copiilor tai.

Un prieten a venit in tara unde sunt si eu, in vizita. A vazut ca totul e frumos si se castiga bani din plin si a decis sa vina aici sa lucreze. In primele zile a fost uimit de transportul public, modul de lucru si salariile. A spus toate injuraturile existente adresate Romaniei, politicienilor si celor care ne conduc. Dupa doua luni a plecat. Viata nu e roz aici, nu sunt caini cu colaci in coada.

Romanul cand descopera o tara noua are doar cuvinte de lauda despre tara respectiva, dar uita ca Romania, este o tara minunata. Celor care urasc tara si spun ca le este rusine sa fie romani, eu ca guvern, stat sau orice alta putere statala, le-as oferi acces limitat in tara sau cetatenia luata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *