Update: terenul pentru mica mea ferma

Acum aproximativ doua luni am scris pe blog un articol in care mentionam ca caut un teren pentru o mica ferma. Astazi revin cu noutati in legatura cu ceea ce am facut si ceea ce am cumparat.

Am cautat un teren care sa fie aproape de casa, sa nu fie multi kilometri de parcurs. Sa am un spatiu destul de generos si multe posibilitati de dezvoltare, am cumparat un teren mare deoarece m-am gandit la viitor. In cazul in care vreau sa dezvolt ceva mare sa am teren suficient, pe viitor nu se stie cine va cumpara telefon de langa mine si ce vor face, tocmai de asta am ales un teren cat mai mare si sa nu fie intr-o zona rezidentiala sau intr-o zona in care se contruiesc case.

Am vazut multe anunturi, multe telefoane date si multe vizite facute. Intr-un final, dupa multe vizite facute si multe optiuni bune am ramas la un teren intravilan intr-o zona in care nu sunt case, din ceea ce stiu sunt multe terenuri in intravilan dar sunt folosite pentru agricultura. Am analizat fiecare optiune de doua ori, m-am gandit si la un plan de dezvoltare pe viitor si intr-un final am cumparat terenul.

Pretul pentru metru patrat a fost de 5 euro si am reusit sa il cumpar mai ieftin, avand in vedere ca in zona sunt multe terenuri de vanzare. Pentru 2000 metri patrati am platit 7000 de euro.

Revin cu articole despre proiectul pentru mica ferma. Inca ma gandesc ce vreau sa cresc si in functie de asta fac planul. Mai este mult de munca, dar incet, incet, ceea ce vreau o sa devina realitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *